maanantai 20. lokakuuta 2014

Jookosta kookosta?

Kukkuu täällä ollaan juuri ja juuri hereillä, katsotaan saanko kirjoitettua kaikkea loppuun ennenkun tipahdan... hiihii

En tosiaan oo muutamaan päivään kirjoitellut kun meillä on arkisin niin samanlainen päivänohjelma ja viikonloppuisin taas sitten enemmän vapaa-aikaa jonka käytin lähinnä nukkumiseen.Oon nyt oikeesti ihan kunnolla päässyt jyvälle tästä kuntoutuksesta ja tajusin kerrankin kuinka TÄRKEÄÄ REHELLISYYS on varsinkin täällä, koska ohjaajat tottakai luottavat meisän asiakkaiden sanoihin ja ohjaavat siihen suuntaan mitkä ikinä ne omat tavoitteet sitten ovat.


Lauantaina mulla vintti pimeni ihan niikö, että mua rupes itteänikin pelotta mitä tapahtuu. Päässä kuulu ääniä "tapa ittes tms" ja ajattelin juoksulenkin auttavan tähän oloon ja noihin harhoihin, mutta nöin siis siellä lenkkipolulla ihmisen jota ei todellisuudessa ollut. Päätettiin sitten yhteistuumin, että käun psykiatrisella puolelle arvioiduttamassa itseni uudelleen ja riittääkö mun voimavarat tähän kuntoutukseen. Koko yön seikkailun jälkeen palasin takaisin tänne Terapiatehtaalle aamuyöllä noin kello viisi ja voi ihanaa kun oli Sunnuntai niin sain vain vetää unta palloon melkein koko eilisen päivän. Ne oireet siis johtui vain bentsovieroituksesta, mutta oli se kyllä aika pelottavaa,


Tosiaan viime perjanaina meillä oli "Nummela päivä" käytiin kirpputorilla, ostettiin lisää tupakkaa ja käytiin siinä keskustan kupeessa semmosessa pienessä kodikkaassa kahvilassa ennenkuin meidät haettiin takaisin tänne.


Olo on iha hassu kunn iltalääkkeet saa klo 21 ja oon nyt jo niin väsynyt, että ihme kun silmät pysyy auki, Aivan ihanaa kyllä täällä on se, että ei tarvii joka päivä tunkee sitä pakkelia naamaan, voi kulkea lökäreissä ja käydä saunassa virkistäytymässä. Tottakai näin Nummela päivinä joka on huomenna taas edessä, niin ehkä sitä vähän sitten jaksaa koittaa kaunistautua =)


Mitä teile kuuluu Ja muistakaa se, että jos kysymyksiä herää ihan mistä aiheesta vaan johon luultavasti olla avuksi niin kysykää ihmeessä, jookosta kookosta? puspus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥