lauantai 1. marraskuuta 2014

rahapäivä oli ja meni

Kukkuu! Lähes viikko kulunut viimeisestä kirjoituksesta. Päivärytmi täällä on nii intensiivistä, että kun hetken vapaa-aika koittaa onkin jo niin rättipoikkipuhki, että bloggaus ei ole heti mielessä. En siis oo tällä viikolla "kerennyt" soittamaan edes mun vanhemmille, avomiehelle enkä siis muillekkaan.  Tuntuu, että oon ottanu "yliannostuksen" tästä raitistumisesta. En anna ittelleni hetkeäkään aikaa VAIN OLLA. Koko aika täytyy olla menossa, joko teen annettuja tehtäviä tai huiskin pitkin poikin menemään keksimässä jotain tekemistä.


Eilen oli rahapäivä ja Nummelapäivä. Ei ollenkaan yhtään hyvä yhdistelmä. Kirpparilta löysin kassitolkulla vaatteita, kaupasta herkkuja ja mitä kaikkee muuta humpuukkia. Sain muutaman laskunkin onneksi maksettua ja tällä hetkellä tili näyttää lähes tulkoon taas sitä 0€.. Hups. Meillä jäi Nummelassa toisen asiakkaan kanssa ylimääräistä aikaa ja päätettiin altistaa itsemme ja marssittiin pilven hattaraan, eli paikalliseen pubiin.

Kuten viime viikollakin olen oppinut itsestäni ja addiktiostani paljon uutta sekä saanut ihan faktatietoja millainen "addikti" on ja hänelle ominaisia piirteitä. Moniin pystyin samaistumaan, mutta en nyt muista mitä ne kaikki oli, koska en oo muistiinpanojen äärellä ja mullahan t muisti ei oo mikää bueno, khihiii. Katsotaan jaksaisinko huomenna palata  tämän viikon ryhmien aiheisiin ja mitä olen oivaltanut.
  
 Nyt peitto päänpäälle ja päikkäreille, soronoo! pusuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥