lauantai 15. marraskuuta 2014

Dear Saturday......


Lauantai on tullut taloon. Aamulla aikaisin alotin pyykinpesun ja muun siivoamisen. Sen jälkee aamurinki, lääkkeet, akupunktio ja lenkille mars! Nyt suihkun raikkaana sumppia nassuun ja voin alkaa "rentoutumaan". Ihana ihana lauantai, tästä olosta alkaa jo nauttimaan!

 
Eilen tosiaan oli se Nummelapäivä. Kävin kaupassa ostamassa vain tupakkaa, nemolle ruokaa ja ittelle vähän namia. Nyt kauhee ristiriita niiden namujen kanssa, koska eilen illalla porukalla katottiin omia vanhoja valokuvia, olin niissä paljon hoikempi ja nyt vituttaa. No ei auta muutakuin lenkkeillä ja välttää makeisia. 

Lauantait täällä on aika tylsiä kun ei ole ryhmiä. Tai siis yksi ryhmä on ja silloin katsomme jonkun elokuvan. Toivottavasti tänään ois hyvä elokuva ku aikaisemmat on ollu b-luokan elokuvia. Mun kotiutuminen tosiaan olisi 3.12, mutta me haetaan vielä 14vrk lisäaikaa. Ensi viikolla sitten saan tietää miten kävi tai käy.

2011 vuoden kuva.
Hankin sillon Torstain kaupunkiharjoittelusta kolmet uudet takakuoret puhelimeen. Koitan sillä välttää sitä, että en retkahtaisi ja menisi ostamaan iPhone kutosta. :D :D 


Illalla putous, Sherlock Holmes ja kasvonaamio hyvässä seurassa, cant wait! Mitä teidän lauantaihin kuuluu? ps. teistähän on tullut "hiljaisia".....

3 kommenttia:

  1. Oon kuullu et toi iphone 6 on ihan perseestä, taittuu tyylii takataskussa ja muutenki kuulemma iha floppi en sit tiiä ku en oo ite koskaa kokeillu :D Mä lopetin nyt viikolla karkin syömisen ja yritän syödä vaan viikonloppusin jos on pakko :D Tarvis alkaa pudottaa raskauskiloja. Tavote olis et vuodenvaihteessa alkaisin treenaa sit taas kunnolla.
    Niin ja hei ihana banneri! :)

    VastaaPoista
  2. Brand New Unlocked Original Apple iphone 6 128GB , White , Black, Silver and Gold

    Apple Iphone:

    Apple iphone 6 Plus:
    Apple iphone 6 Plus 16GB — $550USD
    Apple iphone 6 Plus 64GB — $600USD
    Apple iphone 6 Plus 128GB — $650USD


    Apple iphone 6 16GB — $450USD
    Apple iphone 6 64GB — $500USD
    Apple iphone 6 128GB — $550USD


    Blackberry porsche design p9981 Black / silver
    Blackberry porsche design p9981 Gold
    Blackberry porsche design p9982

    Samsung galaxy s5
    Samsung note 4

    Complete accessories (Well packed and sealed in original Company box) Brand new (original manufacturer) box – no copies
    All material (software, manual).

    Interested Buyer's Can contact

    Email: faisa.hassan01@hotmail.com
    Whatsapp CHAT or Call : +254703285513
    Skype : faisa.hassan102

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥