lauantai 22. marraskuuta 2014

Lunta tupaan

Päätti luontoäiti heittää lunta tupaan ja nyt se ois niiku talvi. Eilen illalla iltalehden sivuilla oli jo juttu, että Etelä-Suomessa on sattunut jo 160 kolaria. Mikä vittu siinä on, että se TALVI JA LUMI YLLÄTTÄÄ JOKA KERTA AUTOILIJAT?!


Ihanaa kun ei iltaisin ole enään niin pimeää. Tykkään ite talvesta, jos sitä pakkasta ei lasketa mukaan. Kylmyys, hrrrmmmp. En tykkää. 


Sain sen 14 vuorokautta lisäaikaa ja kotiudun täältä Joulukuun puolessa välissä. Sitä ennen me aletaan luomaan täällä mulle päihteetöntä verkostoa, tiiviin avohuollon ja muut jatkosuunnitelmat. Lääkevaihdos tehtiin kanssa. Diapamit ja Temestat vaihdettiin Opamoxeihin, jotta voin antaa puhtaat seulat täältä lähtiessäni ja oppisin tuntemaan päihteettömän minäni ennen kotiutumista. 



Joulusuunnitelmat on vielä täysin auki, sillä minun ja M'n sukulaisten luona käytetään päihteitä ja mä en ole vielä valmis katsomaan tai kohtaamaan sitä itse selvinpäin. Ainoa joka ei perheestäni käytä alkoholia eikä muitakaan päihteitä on isäni. En voi hänenkään luokse mennä joulua viettämään, koska se lähtee Thaimaaseen ja palaa vasta ensi vuoden puolella reissusta. Vaihtoehdoiksi tässä selkeästi jää joulun viettäminen yksin tai no kaksin Nemon kanssa. Sain kuitenkin kuulla muutama päivä sitten, että Stop huumeille ry on auki jouluaattona SEKÄ terapiatehtaan omistaja sanoi, että jos haluan voin viettää täällä joulun, päihteettömässä ympäristössä. Aivan ihana tunne tuli, joku kerrankin välittää!


Uh, en malta odottaa huomista kun rakkaani tulee moikkaamaan minua tänne ja toivottavasti mentäisiin Nummelaan ja saisin semmoisen aaaaaaivan ihanan pörröhupparin joka on älyttömän lämmin ja ihanan tuntuinen. Bongasin sen Tiistaina jo, mutta ei ollut varaa ostaa sitä :( ehkä tuo ukko voisi piristää ja hankkia sen miulle, hiiihiii. 

1 kommentti:

  1. hahah toi on niin totta, on se hassu juttu et joka vuos tähän aikaan sataa taivaalta sitä valkoista juttua :D Ihanku ei muka muistais xD
    Ja ihanat maisemat siellä :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥