perjantai 24. tammikuuta 2014

uusi yritys

Niinkuin otsikkokin jo kertoo niin koitan nyt uudemman kerran tätä videon lisäämistä tänne, en vaan siltikään ymmärrä miksi se on noin pikkuisen näköinen tässä?! Somebody help me....... Onko hitti vai huti?




9 kommenttia:

  1. Hihih se oli nyt hyvä! :) voi muru kiinnitin heti alus huomioo tohon ku imeskelet sun huulii koko ajan! Mietin vaa et "perkele nea lopeta, lopetalopeta ne rohtuu vaa enemmän" :D hohohoh, tääl mä murmutat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ollaan jo voiton puolella, huulet alkaa pikkuhiljaa paranemaan! Mun huonoihin tapoihin kuuluu nuoleskella huulia varsinkin kun ne on rohtunut.... :D

      Poista
  2. Mä en kyl yhtään ajatellu jotenki, et kuulostat tolta miltä kuulostat :D tai siis ajattelin jotenki et puhut nopeesti ja silleen naureskelet ja sähellät. Äh, huonosti selitetty, mut en siis ajatellu et oot noin rento. Cool ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietyissä tilanteissa toi pitää hyvinkin paikkaansa, että naureskelen ja sähellän. Toisaalta yleensä ainoastaan jos oon yliväsynyt. Eilenkin illalla nauroin tyhmille jutuille 20 minuuttia ja heti sen jälkee vedinkin untapalloon.... heh.

      Poista
  3. Kaunis ääni! Kuulostat ihan yhdeltä mun luokkalaiselta, hassua! :D

    VastaaPoista
  4. tosi kiva postaus ! ! :) tohon videon "pikkusuuteen" niin muokkaa html:stä sen videon kohalta width ja height semmoseks ku ite tykkäät ni tulee kokoo jos jonkinmoista (:

    http://littlethingswithjassy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei iso kiitos ;) katotaa joskos osaisin..... vähän kyllä epäilen

      Poista
    2. Oks toi nyt isompi? En näää täl mun tabletilla.... jos on niiiin kiiiiiiiitos avusta !!

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥