perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Tosiaan uusi vuosi, vanhat kujeet. (... ja vanhat kuteet paitsi uuuuuuuudet treeenivaatteet) Sama meno siis jatkuu. Töitä, salilla käyntiä, kotirouvan leikkimistä ja sen mun bigbig salaisuuuden eteen täytyy vielä tehdä töitä, joten sitä en uskalla vielä palajastaakkaan. Ainoita muutoksia joita Uuden vuoden kunniaksi lupasin tehdä on, että näen kavereitani useammin, pudotan Tammikuun loppuun menessä painoni alle 60kg:n ja koitan parhaani mukaan olla pureskelematta kynsiä.

Vuosi vaihtui M'n isän mökillä pienellä porukalla. Mukana oli meidän lisäksi M'n Isä, vaimo ja kolme lasta =) Rauhallisissa tunnelmissa siis mentiin. Raketit ammuttiin, tinat valettiin ja syötiin hyvin. Mitä muuta voisi toivoa? Olen viimeksi valanut tinaa ihan skidinä. En edes muistanut miten koko homma toimii, mutta niin se vain onnistui. Kattilasta otettuani tinani se paljastui valaaksi. Tarkoittaako se nyt sitä, että pitäisikin lihottaa eikä kiinteyttää itseäni? Teenkö nyt kaiken niikuin väärinpäin kuin olisi tarkoitus? heheh.

Ja poiketen nyt kaikkeen edelliseen kirjoittamaani muistin, että mulla ois kahdet treenikengät myynnissä jos jotakin teitä sattuisi kiinnostamaan. Toiset olis Adidaksen kokoa 37 1/3 ja toiset Niken 36 1/5. Molempia on käytetty muutaman hassun kerran ja todettu liian isoiksi mun jalkaan. Laittakaa kommentia alakenttään jos ketään kiinnostaa niin voin laittaa kuvia vaikka sähköpostilla.

Eilen taas tuli tehtyä mielitietylle herkullista ruokaa nimittäin aurajuustojauhelihapihvejä, perunamuussia, salaattia ja paistoin lisäksi kananmunia. Omasta puolestani voin sanoa, että herkullista oli! Samalla tuli mieleen, että kiinnostaisiko ketään jos tekisin erillisen välilehden blogiini johon kirjoittaisin omia reseptejä jotka olen todennyt hyviksi?










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥