keskiviikko 22. tammikuuta 2014

-18'C ihanaa

Ei tää päivä kyllä alkanut yhtään sen paremmin kuin eilenkään. Herätyskello tosin soi, mutta kyllä sitä tuli yöllä heräiltyäkkin monta kertaa ja tarkistettua onko se kello päällä. Aamulla ei silmät meinannut aueta ja oli puoleen päivään asti turvoksissa ja aivan punaiset, mahtavaa. Töihin lähtiessä unohdin hanskat eteisen lipastolle ja kaiken kukkuraksi bussi oli myöhässä 12 minuuttia. Pysäkillä sitten nökötin kädet ja jalat aivan jäässä... Tuntuu, että tässä olisi edelleen syväjäässä. Oi ihanaa kun -18'c pakkaset tuli tänne meillekkin, NOT!



 Meidän toimistopäällikkö Nelsson on nyt ollut hyvin uninen ja hyväkun se jaksaa kaivautua kuopastaan edes ruokakupille. Onhan se kyllä vielä ihan vaavikin niin ei mikään ihme, että uinuttaakin niin mahottomasti koko ajan. Kyllä minäkin mielelläni päiväni viettäisin untuvapeiton alla ja odottaisin kesää. Rahaa kun vain ei valitettavasti puista vielä kasva. Ruokaakin täytyisi hankkia, maksaa vuokra ja ostella kaikenmaailman turhuuksia joten työelämässä pidättäydytään ainakin vielä! 


Mun huulet on taas ihan rohtunu ja jos koitan ottaa kuvaa hymyilevästä minusta niin ei siitä mitään tuun kun näytän ihan siltä, että huulipunat ois vähän levinnyt. Toisaalta näytän tällä hetkellä myös siltä, että oisin voinut vaikka käydä eestimaal muokkaa huulia jotka on sitten jostain kumman syystä epäonnistunut. hehe oon taas niin hubihauska. Cosmopolitankin tippui sopivasti postiluukusta tänään niin nyt rentoudun sen parissa ja syön vähän suklaata. =)


3 kommenttia:

  1. Täytyy käydä itekki postilaatikolla huomenna jos munki cosmopolitan ois siellä :)) buaah täälläkin yks huonon päivän omaava tyttönen..
    Ite olin niin 120% varma siitä että talvi ei tuukkaan ja et seuraavaks on taas kevät, kesä ja lämmintä.. no ei oo ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielest talvi ois voinu jäädö pois kerran joulunakaan ei ollut pakkasta saatika lunta... no katsellaan miten kesän käy:p

      Poista
    2. Mm sama juttu! Sapettaa ajatus siitä et nyt ku toi talvi tuli noi myöhää nii tuleekohan kesäki sit myöhää :s

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥