maanantai 14. lokakuuta 2013

Vuosipäivä

Ihana viikonloppu takana. Me ollaan nyt M'n kanssa seurusteltu neljä vuotta ja lähettiin viettämään vuosipäivää Imatralle. Varasin sieltä hotellihuoneen meille. Varaukseen kuului majoitus, aamupala ja kylpylä puolen käyttö. On tuo Imatra semmonen paikka, että tuntuu kuin ulkomailla olis käyny. Venäläisiä pukkaa joka ovesta sisään ja ulos. :D käytiin samalla morjestaa mun kummityttöä perheineen. On ne pikkuset kyllä kasvanut semmosta vauhtia, että ei meinaa kohta enää tunnistaa kuka se oma kummitytskä on!

Kävelyreissu auringon laskun aikaan saimaan läheisyydessä, puut värikkäinä, tuuli tuivertaa ja veden liplatusta taustalla. Illallinen kynttilän valossa sekä poreammeessa rentoutumista. Näistä mukavuuksista nautimme toistemme kanssa. Aivan mieletön viikonloppu.

Nyt taas häärin töiden parissa. Tällä hetkellä pyöritän toimistoa yksin seuraavat 2,5 viikkoa. Vähän on hektistä aika ajoin, mutta parhaani teen!  Puhelin ja sähköpode laulaa koko ajan. Eiköhän se tästä ala rullaamaan.  Ps. Syksy on ihanaa aikaa ja ulkona on niin kaunista!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥