maanantai 28. lokakuuta 2013

Stupid Monday

Niin vaan se viikonloppu kääntyi taas Maanantaiksi ja työpäivähän tässä on valitettavasti jo käynnissä. Kyllä sitä miellään ois jääny peiton alle ja rakkaan viereen nukkumaan, mutta minkäs teet.

Lauantaina tosiaan tuli kauan odotetut Armin Van Buurenin keikkaliput myyntii ja iha intopinkeinä soitettiin tasan 12 ja varmistettiin S'n kanssa vipit! Nyt pitäis malttaa viel oottaa sinne Helmikuuhun asti....... Run time run! Kampaajareissuki suju hyvin. Leikkaus jätettiin välistä, mutta väri saatiin mieleisemmäksi. Ei ole nyt niin kellertävä vaan kirkkaampi kuin aikaisemmin. Rupee näyttää tääki pehko pikkuhiljaa kivalta. :)

Halloween bileissäki tuli Lauantaina käytyä tai no siis tarkotus oli toi alunperin, mutta ilta vähä venähti ja tuli oltua sitten yötäki siellä. Rakkaani päätti vetää bissee kaksin käsin ja unohti ilmoittaa mulle lähtevänsä kotiin ja mullahan ei tavallisestikkaan oo ikinä avaimia missään mukana... No näin tällä kertaa :D tänää jos innostuis lähtee lenkille sekä vois ehk jotai pikku purtavaa esim. Kanapiirakkaa tehä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥