sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sunday laying, not really

Heissunveissukat! Ihan hassuu kun tylsinä päivinä otan tuhat ja sataa kuvaa turhista jutuista ja peilailen itteäni kameran kanssa enemmän kui tarviaiskaan. Sitten esim. Viikonloppuina kun on oikeasti ollut mukavaa ja tekemistä riittäny nii muutama hassu kuva päätyy kameraan. whats wrong?

Perjantaina oltiin Danceteriassa ja koko mun seurueen puolesta onneks mulla oli vipit ja päästii jonon ohi. Muuten jonotettais varmaan vieläkin siellä. Pikkusen miinusta keikasta kun se oli ahdattu aivan täyteen ja joka nurkalla oli nappikauppiaita. Muuten mahtava ilta kieltämättä!! 

Eilen aamusta kävelylenkki, kodin siivous ja marjapiirakan teko. Siinä karkeasti koko päivän tekemiset sekä oman rakkaan viekussa rähnöttämistä. Tänää tein ruuaksi jauheliharisottoa josta olin haaveillut pitkään. Ensimmäistä kertaa onnistuin maustamisessa perfektosti! Sit iski shoppailuhimo ja huiskastii Hyvinkään Willaan josta löysin 2 neuletta -70% alesta. Jokainen tietää, ettei sillon voi olla ostamatta ;)

Joskos sitä siivoais vaatekaapin ja tekis "kirpparisäkeistä" joitain löytöjä joista en haluakkaan luopua! Huomenna uus viikko, uudet kujeet! Ens viikonlopusta tuleeeeeee mahtava!!!

Ps. Kynttilät tuo tunnelmaan syksyisinä iltoina. ;)




1 kommentti:

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥