maanantai 9. syyskuuta 2013

Whats wrong with me?

Kiva kirjotella taas pitkästä aikaa, koko päivän odotellu saavani tarpeeks kuvamatskua sekä aineksia tänne tulla niitä teille kertomaan. Se siitä eilisen päivän hehkuttelusta, että mun elämään on muka tullut lisää jännitystä/tekemistä. Ei kyllä tämän päivän perusteella. Samaa vanhaa, salittakoot sen nyt taas vähäksi aikaa. Kiva välillä olla ihan vain kotona ja rötkötellä sohvalla.

Kerroin teille aikaisemmin kuinka innolla ootin, että päästään mun kaverin kanssa alottamaan taas salilla käyminen ja nyt muutamisen viikkoa takaperin saatiin vihdoinkin aikaiseksi sinne mennä ja hankittiin molemmille jäsenyydet. Reippaasti käytiin tunneilla, kunnes mulla tapahtu jotain kummallista selässä, niksnaks poikki pinoon. Se on nyt vaivannu jo kohta kolmisen viikkoa. Vihloo alaselästä reiteen asti. Lääkärissäkin tuli vihdoin ja viimein painostuksen alla käytyä, mutta tuomio jonka sieltä sain ei ollut mieluinen. Vielä pitäisi 4 viikkoa odotella ennenkuin mitään edes tutkittaisiin. Muutamat reseptit sain matkaan ja heihei. Nyt onneksi jo parempaan päin menossa ja tänäänkin pääsin jo hyvin kävelylenkin tekemään.

Töissä ei tapahtunut mitään erikoista ja aika meni ihmeen nopeasti vaikka lähes koko päivän kökinkin toimistolla. Yleensä muutama "asiakas/työmaa" käynti tulee tehtyä päivänmittaan. Vaihtelua tämäkin. Sen verra tylsää aamupäivästä oli toimistollakin niin päätin piristää itseäni sekä teitä tekemällä kuvakollaasin jonka pian näette tuossa alhaalla! ;)

Nyt iltapalan tekoon ja odottamaan Big Brotherin alkua, sitä ennen voisin ehkä antaa itselleni luvan katsoa yhden jakson Gossip Girliä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

XOXO NEA

:D:DD:D:D:D Tälle ei voi olla nauramatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥