torstai 19. syyskuuta 2013

I will survive!

Hellurei ja hellät tunteet, täällä taas teidän kiusana! En ymmärrä mihin viime päivät on vierähtänyt. Ihanku oisin missannu viikonlopun ja nyt tän alkuviikon. Niin paljon tekemistä riittää niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Sain tulla loppupäiväks kotiin tekemään töitä, mutta juksaan vähän ja kirjotan teille vähän kuulumisia. Se taitaa olla sullekki iha fine?

Sain eilen kauaan odotetun uuden läppärini. Se ei oo mikä tahansa kone vaan Apple:n MacBook Pro. Tää on niiiiiiiiiiin kiva ja hyvä. Miinuksenkin jo kerkesin löytämään. Elikkäs tässä ei oo oikealla puolella erillistä numeronäppäimistöä joka olisi hyödyksi laskutuksissa ym. Samassa rytäkässä Apple julkisti Iphonelle uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen joten eilen oli aikamoinen nörtteilypäivä. Onneksi ennen kaikkea tätä hässäkkää pääsin käymään hierojalla jonne kuitenkin nukahdin. Ei voi muuta sanoa kuin, että teki kyllä terää ja ainakin rentouduin.

Töihini palaisin vielä sen verran, että meillä on nyt ollut vähän isompi projekti yhdellä työmaalla johon olemme tehneet laatoitukset, kivihommia ja nyt viimeiseksi aloitetaan taimien istututtaminen. Huomenna pitäisi kaikinpuolin olla valmista, mutta epäilen vähän vaikka meijän työntekijät tekevät pitkää päivää ja  on ahkeria. Tää on nyt stressannut koko viikon. Toivottavasti saataisiin homma kunnialla hoidettua valmiiksi ja voi sitten suoda itselleen luvan rillutella viikonloppuna.

Tänää mul on ensimmäinen Personal Trainer tunti ja oon iha täpäinnöisäni. Vähän jännittää, mutta ehkä se innostus vie voiton. Katsotaan miltä tuntuu tunnin jälkeen. Saanko revittyä itsestäni enemmän kun toinen on huutamassa vieressä vai murrunko lohduttomaan itkuun. Maybe i will survive!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥