torstai 26. syyskuuta 2013

Perjantai 13.päivä fiiliksiä Tiistaina..?!

Huomenta pupuset, mä kirjottelen teille jo aikaisin aamusta. En nyt näköjään ihan kukon pierun aikaan, mutta aikaisemmin kuin yleensä sillä eilen unohdin aivan tyystin tulla päivittämään kuulumisia.

Tiistaina oli taas havaittavissa Perjantai 13 fiiliksiä. Mikään ei tuntunut onnistuvan, mutta kaikkien vastoinkäymisten jälkeen loppu ilta meni ihan mukavasti. Mulla oli siis sovittu klo 10 Luotsikadulle tautoinnin korjaus aika. Lähin hyvissä ajoissa liikkeelle, että saisin jostain parkkipaikan sieltä keskustan helvetistä. Kello oli vast puol 10 joten kävin siin läheises kahvilassa. Ei siellä tietenkään pankkikortit toiminut ja setelikin oli kuulema liia iso joten en voinut silläkään maksaa. Kolikoita löyty huimat 60snt, mutta onneks kahvila täti oli kiltti ja sain sillä sitten kahvin. Kävelin tatska paikkaan ja kysyin joko Sini ois tullu paikalle. No ei, ei se tietenkään ollut siellä kun viime viikolla oli muuttanut omiin toimitiloihin korkeavuoren kadulle. (n. 15-20min kävely matkan päähän) Lähin tipsuttelemaan sitten sinne ja matkalla latoin Sinille sähköpodee, että tulossa ollaan ja numeroni liitteeksi. Muutaman minuutin kuluttua tulee soitto, että on laittanut pari viikkoa sitten sähköpostia ja siirtänyt aikaa....

No ei muutakuin takas autolle kävelemään ja sain luvan jäädä pomppoilee kaupungille. Tatska saatiin korjattua, mutta en mä sen jälkeen enään meinannut löytää mun autoa. En muistanu sit ollenkaan mihi olin sen parkkeerannut. Loppu hyvin ja löysin auton. Ei auttanu ku linnottautua kotiin kattomaan Gossip Girliä ja kaupan kautta kävin ostaa vähä herkkuja kaveriksi.

Meil on koti niin kauheessa kunnossa, että ei yhtään inspiroi alkaa tekemään siellä ruokaa joten ideoista parhain;  menin äidin luokse kokkailemaan siskonmakkarasoppaa ja aiajaiajaija siitä tuli nannaaa! TÄNÄÄ ON SEISKATORSTAI!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥