tiistai 10. syyskuuta 2013

Vilken underbar skola!

Hopsanpopsan everybody. Tänään on ollut mahtipontisen mukava päivä. Nimittäin palasin takaisin koulunpenkille. Jep, luitte oikein. Ei ois ehkä uskonut, mutta joo tässä sitä nyt ollaan ja aivan intopinkeenä. Oisko pelkästään "alku villitystä", toivottavasti ei. Aamulla starttasin kotoa jo turhankin aikaisin, mutta mun suuntavaistojen puuttumisen vuoksi en turhaan lähteny niin etuajassa. Navigaattorikin oli käytössä ja silti onnistuin eksymään ja lähin sitte seikkailemaan teille tietämättömille kunnes tajusin tehdä U-käännöksen. Loppu hyvin kaikki hyvin. Löysin perille ja kerkesin sopivasti alkavalle kurssille.

Luokkalaisia sain huikeat yhdeksän kappaletta joista jokainen oli vanhempia kuin mä. Hyvin sulauduin silti joukkoon ja sain uusia tuttavuuksiakin. Päivän lopetus sujuikin mukavasti ruotsinkielen parissa jota oon aina vihannut. Koko kieli kuulostaa mun mielestä kamalalta. En nää niikö mitään tarvetta oppia koko kieltä, mihin sitä edes tarvitsen? No tämän päivän tunti sai jotenkin katseeni avartumaan ja päätinkin ottaa härkää sarvista kiinni ja alkaa opettelemaan tätä kummallista kieltä.

Koulupäivän jälkeen hyppäsin autonrattiin ja hurruttelin mun siskon työpaikalle josta suunnistimme kohti Lanttilan kirpputoria. Taas löyty kivoja ja edullisia jutskuja. esim. huivi, säilytyskori, neule, toppi, Nemolle rapinatunneli ja mitäköhän muuta. En jaksanut alkaa kuvailemaan joten saatte nähdä niitä ehkä myöhemmin kuvissa joko asukokonaisuuksissa tai erikseen kuvattuina. Katsellaan.

 God natt och adjö!

Tämmösen korin kylpyhuoneeseen ostin sieltä kirpparilta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥