sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunday is Wonderful..

Kukkuu kamut! Viikonloppu kohta ohi.. Mun mielestä pitäis tehdä muutoksia näissä asioissa ja pidentää sitä ehkä jopa muutamalla päivällä ja kaikenlisäks ne vois olla tuplapalkalla. Joo, good idea. Äh, taas näitä ihmeen Sunnuntai-illan löpinöitä jota tuskin itsekkään jaksan koskaan jatkossa edes lukea. Sunnuntaisin tulee aina huonoimmat postaukset. Haha.

Kotiuduttiin juurikin näillä näppäimillä M'n iskän mökiltä Mikkelistä. Mun rakkaalla ukolla oli Lauantaina synttärit, muttei niitä sen kummallisemmin juhlittu. Ens vklp mennään Tivoliin Baston keikalle! Monella varmaan pyörii mielen päällä mitä ihmettä oon mennyt sille hankkimaan synttärilahjaksi. Voin sanoa, että lompakko ainakin keveni huimasti sillä menin tilaamaan M'lle pleikka 4:sen. Se ilmestyy Marraskuun lopussa ja tulee mulle postin mukana Joulukuun alussa. Osallistu tähän lahjaan moni muukin jolle M on rakas! Kivaa jeejee. 

Kerroin aikaisemmin postauksissa jo meidän isommasta työprojektista mikä on meneillään ja millä oli kauhian kauhea kiire. No se saatiin nyt vihdoin ja viimein valmiiks, hurraaa! 

Ps. Päääsen Marraskuussa työmatkalle Amsterdamiin!!!!!!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥