sunnuntai 15. syyskuuta 2013

I know you love me. Xoxo....

Tiiättekste miten koukuttava Gossip Girl on? Mä toon sen henkilökohtaisesti nyt huomannu, tai no ekasta tuottarista asti. En ikinä kattonu sitä kun se tuli telkkarista vaan mun ukko osti ensimmäisen dvdn mulle ja siitä se sitten lähti. Tänään pyhitin koko päivän rentoutumiselle. Ei tää kyllä rentoutumista oo kun kauhea jännitys mitä sarjassa seuraavaksi tapahtuu. Oon ehkä vähän outo, mutta onko muilla tämmösiä sarjoja joita voi ilman omantunnon tuskia katsoa vaikka koko päivän? Okei, katoin välissä Jokerit-Hifk matsin joka sai mut nii happyhappy iloseks. Muuten tää koko päivä on menny vaan tähän sohvalla löhöämiseen ja Gossipin katseluun.

Muitaki "omituisuuksia" on tullut tänään tehtyä. Nimittäin kävin Kaikan Shellillä ja sieltä tullessani päätin lähteä käymään Prismassa. Ajoin meijän rapun ohi ja kuin ihmeen kaupalla siinä sattui olemaan tyhjä parkkiruutu!! Tein U-käännöksen parkkeeraain auton ja lähdin kävellen ostoksille. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ulkoilua ja paras parkkipaikka minkä vaan täältä voi saada. ;) 

M on tehnyt koko viikonlopun pitkiä vuoroja töissä. Ei olla keritty näkemään kuin vilaukselta ja ensi viikko menee kokonaan iltavuoroissa. Mikä idea siinä on, että itselläni on Ma-Pe 8-16 työaika ja toinen tekee vuorotyötä ja hyväkun keritään näkemään toisiamme. Ehkä sekin tekee välillä hyvää parisuhteessa. Liiallinen kiintymys olisi jo ehkä pelottavaa, vai onko tilanne jo siinä pisteessä.. who knows...? Ehkä se aurinko rupee paistamaan risukasaankin joku päivä ja M löytäisi kunnollisen työpaikan. Onko kellään muulla samanlaista tilannetta?

Huomenna alkaa uusi viikko, uuudet kujeet ja ehkä se kauan puhuttu terveellinen elämäntapa. Täältä tullaan Summer Sound 2014 bikinivartalo! (Ehkä)





1 kommentti:

  1. gossipgirl on kyl ihan paras sarja :D! vitsi tää sun blogis on ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.fi <3

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥