keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Uuden alkua

Hejssaan!

Tästä se nyt sitten alkaa aivan puhtaalta pöydältä. Kirjoittelin aikaisemmin toista blogia vuoden verran ja päätin nyt aloittaa aivan uuden jotta saan tehtyä tästä juuri omannäköisen ja mieluisan.

Uusia lukijoita ajatellen ajattelin kertoa itsestäni tässä ensimmäisessä postauksessa, mutta päädyinkin erilaiseen ratkaisuun. Saatte tutustua minuun postausten myötä, sekä tottakai kysellä asioita ja toivoa erilaisia aiheita joista kirjoitan. Mahdollisia tämmöisiä voisi olla esim. kysymyspostaus sekä videopostaukset. Tulevissa teksteissä tulette näkemään kuvia, omia mielipiteitä ja turhan päivisiä jaaritteluja.

Sen verran voisin valaista jo tässä, että asun Helsingissä kihlattuni ja Nemo -nimisen kissan kanssa. Kihlattuni ei halua itsestään kuvia taikka julkaista nimeänsä joten joudutte tyytymään lyhenteeseen "M". 
 
Toivon myös, että te vanhat lukijat olette myös löytäneet tienne tänne uuteen blogiin ja jatkatte seuraamista! Uudet lukijat toivotan myös tervetulleeksi!

5 kommenttia:

  1. Oii, vaikuttaa kivalta bloginalulta, nuo mansikat bannerissa on mahtikesäset :3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Sinun blogiasi olenkin seuraillut jo jonkin aikaa :)

      Poista
  2. Oon lukenu sun blogia jo ainakin puoli vuotta, mutta en oo jostain syystä ikinä tiennyt, että asut Helsingissä :D! Oot muuten aiemmin seurannut mun blogia, jota pidin vähän aikaa omalla nimellä, mutta nyt oon taas anonyyminä. En oo varma muistatko sitä enää. Mutta aattelin ilmottaa, että blogi jatkuu osoitteessa:

    http://momentwithdreams.blogspot.fi/

    :)


    Ps. saisko ton kommentin varmistuksen pois päältä, kun se on vähän ärsyttävä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aikaisemminkin blogiani olet lukenut ja taidan itseasiassa yhdistää blogit toisiinsa ja hoksaa kuka oot :)

      ai, mitenköhän se on jääny niin unholaan mun edellisestä blogista mainita missä kaupungissa asun, heh :p

      Poista
    2. Hyvä juttu :) Oot varmaan siitä maininnutkin, mutta en vaan ole huomannut :D Kannattaa muuten vielä vaihtaa se aikavyöhyke bloggerin asetuksista, niin näkyy oikee kellonaika täällä (sori, kun huomauttelen näistä jutuista, mutta itse aina unohdan nää jutut) :D

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥