tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen työpäivä

Heipsansaa,

Eilen tosiaan oli mun viimeinen työpäivä Shellillä. Lähtöfiilikset on nyt viimeiset kaksi viikkoa ollu mahtavat, mutta kyllä se loppujen lopuksi oli kyllä aika haikeeta. Työsuhde kesti 1,5 vuotta niin kerkis tutustumaan kaikkiin työntekijöihin, asiakkaisiin ja osasin työni todella hyvin. Tänään alko sitten kahdeksalta uudessa paikassa enkä viime yönä saanut kunnolla nukuttua kun jännitti niin paljon.

Ei käyty tänään mitään sen ihmeellisimpiä asioita läpi kuin vähän tutustuttiin ohjelmiin, lajittelin kuitteja, keitin kahvia ja sisustin työhuonetta. Tässä pikkuhiljaa alkaa homma sit rullaa nii osaa kertoo vähän paremmin. Mä oon nyt ollut kyllä niin laiskalla tuulella, etten oo kuvaillutkaan mitään muuta kiinmun uutta työhuonetta joten saatte nyt tyytyä siihen.

Tosiaan mulla ois Perjantaina synttärit ja lähdetään kaveriporukalla juhlistamaan niitä Lauantaina pikareissulla Savonlinnaan. Sunnuntaina ois tarkotus tulla takaisin. :)

Mites tein viikko on alkanut?

2 kommenttia:

  1. tulin vähän myöhässä, ku en oo kauheesti koneen kautta blogeja lueskellu :) Hui jännää varmaan alottaa uus erilainen duuni!

    VastaaPoista
  2. Millos postaat taas?(:

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥