torstai 4. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja stressailua


Tällä hetkellä täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee hyvin stressaantunut tyttönen. Huomenna ois lähtö Mikkeliin kun siellä päin Lauantaina juhlitaan tuon mun ukon isän häitä. Laitoin Nelly.comiin tilaukseen yhden aivan ihanan mekon, mutta se ei ole tullut vieläkään. Mitäs ihmettä mä nyt häihin laitan päälle?  Vaatehuoneessakaan ei ole kuin 3 juhlallista mekkoa ja yksi niistä on pikimusta. Eihän se tule kuulonkaan, että häihin jotka ovat ilonjuhlat niin pukeudutaan kuin oltaisiin hautajaisiin menossa.

Sovittelin niitä kahta muuta mekkoa enkä oikein tykästynyt kumpaakaan. Ei tällä neidillä taida paljoakaan olla vaihtoehtoja kuin pukeutua toiseen niistä. Ellei kävis niin mahdottoman hyvä tuuri, että mekko saapuisi huomenna postiin ja saisin haettua sen ennenkuin suunnataan tien päälle.

Käytiin M'n kanssa Prismassa tänään ja löysin sieltä itselleni pienen juhlalaukun sekä kengät. Molemmat oli -50% eli ei maksanut juurikaan mitään. Yleensä en löydä alennusmyynneiltä itselleni mitään ja siksi olenkin näistä löydöistä super iloinen.

Työpäiväkin meni rattoisasti ja laskiskelin, että vuoroja on jäljellä enään seitsemän. Sitten alkaakin oman toimiston sisustaminen ja muut tehtävät uudessa työpaikassa. Im so happy again!




5 kommenttia:

  1. Toivottavasti sulla käy tuuri ja mekko saapuu huomenna! Myös kauppojen alet kannattaa käydä tsekkaamassa, jos ehdit ;) Tuo eka mekko on ihana, ja sopii ehkä hiukan paremmin myös noiden kenkien kanssa :)

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun oot kirjotellut nyt useemmin! :))

    V

    VastaaPoista
  3. Mie tykkään tosta siun tatuoinnista! (:


    http://drropsblog.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥