tiistai 9. heinäkuuta 2013

Flunssaa pukkaa

Vitsit eilen ekaa kertaa tacograniittia ja siit tuli ihan sairaan hyvää, vaikkakaan se ei oo mitään terveysruokaa.  Näin kesäpäivinä salittakoot jatkuvat herkuttelut ja kohta voi taas alkaa palailee normaaleihin rytmeihin.

Viikon päästä alkaa työt uudessa paikassa ja tänään pääsin jo vähän valitsee sisustustavaroita mun työhuoneeseen, im so happy! Nyt ei kyllä tullut taa flunssa oikeeseen paikkaan, mutta kuten yleensäkkin paranen aina ennen tulevaa työvuoroa. Tänään oli ihan siedettävä olo ja työpäivä meni lepposasti, mutta kun pääsin kotiin rupesin kuulostamaan elefantilta (nenä aivan tukossa) sekä näyttämään humalaiselta virtahevolta. Not nice. Eiköhän tää helpota nyt näiden kahden vapaapäivän aikana niin pääsee taas Perjantaina töihin. 

Vähän nyt tämmönen työpainotteinen postaus, mutta huomenna taas jotai mukavaa toivottavasti. Oislos teillä mitään postausideoita?


5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tarviit 600g jauhelihaa, 2/3 pussillista inkkarisipsejä tai nachoja, purkillisen medium salsaa sekä juustoraastetta.

      Paistat jauhelihan (maustat hemmetin hyvin, esimerkiks tacoihinntarkoitettu mauste sopii erinomaisesti), lataat peltiin nachot, salsan, jauhelihan ja juustoraastetta ja laitat uunin 225 asteeseen ja paistat n. 10 min kunnes juustoraaste näyttää hyvälle :) ton ruuan kans sopii salaatti lisukkeeks todella hyvin.

      Poista
  2. Rakas... se on gratiini :)

    T. Chickeeeen ;)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥