keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Woopwooop

Kukkuu. Kauheesti on kivoja asioita tapahtunut sitten viime postauksen, mutta aika ei ole riittänyt tulla niitä teille jakamaan.


Maanantaina käytiin M'n kanssa Korkeasaaressa, yleensä käydään siellä kerta vuoteen kesä-heinäkuun vaihteessa, mutta nyt tehtiin poikkeus. Ja onneksi tehtiin. En oo ikinä nähnyt yhtä paljon niitä elukoita liikkeissä, oli sopivan lämmin ja pienten tuulenpuuskien ansioista ei läkähdyttävän kuuma. Yleensä oon lähtenyt sieltä naama norsunvitulla, koska elukat nukkuu tai on jossain jemmassa. Nyt jäi todella hyvä mieli ja kuviakin muistin muutaman ottaa muistoksi. Suosittelen todellakin käymään keväästä tai alku syksystä siellä!! 


Eilen kävin pitkästä aikaa kampaajalla ja muuten sama setti kuin viimeksi, mutta laitettiin sekaan vähän vaaleampia raitoja . Nyt kehtaa taas jolkotella ihmisten ilmoilla.

Huomenna olis ensimmäinen neuvola ja sen jälkeen psyk. Polilla lääkärin tapaaminen, kiirettä pitää mutta se on ihan ok välillä :) 

2 kommenttia:

  1. mulle jäi kammo korkeasaaresta kun käytiin siellä viime keväänä, helmi vaan oksenteli ympäriinsä ja mä oksentelin illalla ja pari pv sen jälkeen.. mutra oli se kyllä plussaa kun elukoita oli paremmin liikkeellä :) noi hiukset on kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Hassua tosiaan miten yhdistää sen pahoinvoinnin paikkoihin tai tilanteisiin. Ite huomannut, että yhdistän oman kodin raskauspahoinvointiin :D:D:D kääk. KIITOS!! <3

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥