sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Thinking a lot...

Pelkäsin ihan älyttömästi muuttaa yksin sen Hämeentien jälkeen jossa asuin kesällä Nemon kanssa kun meidän omassa kodissa oli putkiremontti. Se ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Sekoilin älyttömästi ja muutaman kerran viikossa löysin itseni sairaalasta sisätautiosastolta jatkuvien yliannostusten seurauksena.

 Nyt asiat on kuitenkin toisin ja sen takia uskalsin tehdä tämän ison päätöksen ja muuttaa uudelleen yksin. Tällä hetkellä multa löytyy päihteettömiä ystäviä, ryhmäläisiä, jälkikuntoutuksen työntekijät ja psyk Polin sekä nuorisoaseman tuki. Täytyy kyllä sanoa, että tää oli ihan huippu ratkaisu. Oon saanut tän sisustettua mieleiseksi joten tänne on todella mukava aina tulla ja olla. Ei oo iskenyt missään vaiheessa sitä tunnevyöryä jota pelkäsin, yksinäisyyttä muunmuassa. Huikeeta!


Oon vaihtanut kokonaan tupakanpolton muutama kuukausi takaperin sähköröökiin ja nyt taistelen plussauksen jälkeen, että lopettaisin senkin. Tuntuu vaan olemaan niin samperin vaikeeta vaikka tiedän, että se ei ole hyväksi tolle pikkuiselle joka kasvaa masussa. 

Oltiin suunniteltu eilen kaverin kanssa mukava elokuvapäivä, mutta se ei menny ihan niinku piti :D mä kävin hakemassa herkkuja kaupasta ja kaverille annoin tehtäväks käydä vuokraamassa elokuva. Vuokraamoa ei löytynyt mistään ja etsimiseen meni yli tunti. Loppujen lopuksi käskin hänen käydä ostamassa se vaikka maksoikin aika paljon kun oli uutuus -elokuva. Oli se kyllä sen arvoinen! Vihaan suomalaisia elokuvia paitsi Uunoja ja nyt tätä: mielensäpahoittaja. Ihan huippu elokuva jossa saa nauraa vedet silmissä useaan otteeseen, onko joku muu nähnyt kyseistä elokuvaa?

Tää neiti alkaa nyt siivoamaan ja tiskaamaan kun vanhukset tulee päivällä käymään täällä tsekkaamassa minkälaiseksi olen saanut uuden kodin. Ihanaa pääsiäistä kaikille :) oli tosi mukava huomata kuinka moni teistä edelleen on täällä kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥