keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pikku papu

Hola! Kiirettä pitänyt taas vaihteeksi vaikka en ole vielä edes takaisin työelämässä. On jälkikuntoutusta, päihdepolikäyntejä ja psyk. Polin tapaamiset.


Kävin Tiistaina varhaisultrassa ja laskujen mukaan mennään 6+6 viikolla ja LA 30.11.2015 jännää. Kaikki on hyvin, pieni papu löytyi oikeasta paikasta sekä vahva syke. Ensimmäinen neuvola-aika 23.4, varmaan kirjottavat lähetteen äitiyspoliklinikalle kun päihde- ja mielenterveystausta. Mul on alkanu ihan jäätävä pahoinvointi. Koko ajan kuvottaa, kamala nälkä, mutta mikään ei pysy sisällä. 


Eilen alko klo 23 kauheesti tehdä mieli riisiä ja nyt suolakurkkuja. Kääk alkaako tää nyt jo?? :D:D 

huomenna pitäis mennä veljenpojan synttäreille ja synttärilahja on vielä hakusessa, mä en keksi mistä 10-vuotiaat pojat tykkää!! 

4 kommenttia:

  1. kuhan et ala himoitsemaan vessapaperia niin hyvä on :D iltalehessä oli kerran juttua siitä naisesta, joka odottaessaan oli jäänyt koukkuun vessapaperiin. Se siis söi sitä :D Suolakurkut on ihan okei:D

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D:D kaikkia ihmeellisyyksiä oon kyllä kuullut, että raskaana olevat himoaa. Mm. Oma äitini oli parhaimpia kavereita voi rasian kanssa.

      Poista
  2. mä rakastin pesuaineiden ja uusien kenkien hajua :'D tosin noiden hajujen rakastaminen ei kadonnut mihinkään synnytyksen jälkeen 🙈🙊🙈🙊:DD

    jotkuthan syö kuulemma seinistä laastit pois :o

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥