lauantai 4. huhtikuuta 2015

Hello april!

Moikka pitkästä pitkästä aikaan!

Vähän on ollut elämä hektistä ja siksi näköjään jäänyt koko blogi taka-alalle. Eilen illasta en saanut unta kuin kaksi tuntia ja senkin ajan katkonaisesti. Innostuin lukemaan muiden blogeja joita löytyy lukulistaltani ja samalla tuli tarve palata taas teidän seuraan. Voisin hieman valaista mitä tässä on kolmen kuukauden aikana tapahtunut.


Kotiuduin vuoden vaihteessa Terapiatehtaalta ja pääsin saman tien muuttamaan Hämeentieltä takaisin minun ja M'n yhteiseen kotiin joka valmistui putkiremontin jälkeen. Keittiö uusittiin, kylpyhuone uusittiin, parvekkeet vaihdettiin ja laitettiin lasitukset. Aloitin Tammikuussa jälkikuntoutuksen joka on 4krt/viikossa. Käyn myös nuorisoasemalla antamassa viikottain seulat ja psykiatrisella poliklinikalla tapaamassa työntekijääni säännöllisesti. Huomasin myös, että NA-ryhmät ovat tukipilarina koko tähän prosessiin. nyt on kulunut 3 ja puoli kuukautta retkahtamisestani.


Olen kuukauden vaihteessa muuttanut omaan yksiöön Itä-Helsinkiin ka sen myötä psyk. Poliklinikka siirtyy  sinne ja työntekijät vaihtuvat. Nykyinen lääkärini kirjoitti lähetteen Auroraan kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimuskeskukseen ja tällä hetkellä odotan sieltä soittoa.



Minun ja m'n tilanne on hieman vaakalaudalla ja sen takia ajateltiin kokeilla asumiseroa ja aloitettaisiin ns. Alusta. Eli tapailtaisiin ja tutustuttaisiin uudelleen toisiimme. Asiaan tuli muutama päivä sitten pieni mutka matkaan sillä sain tietää olevani raskaana. Ihan alussa mennään joten jännittää miten tässä käy ja meneekö kaikki hyvin.

Mutta täällä ollaan taas <3 onko täällä ketään enään kuulolla?

4 kommenttia:

  1. Oi! Ihanaa, vauva! :-)
    Kyllä kaikki hyvin menee varmasti.
    Minä täällä taas ja edelleen :)

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. haleja ja tsemppiä teille ♡

    VastaaPoista
  3. Täälläkin ollaan kuulolla :) Kiva kuulla susta, tsemppiä parisuhteeseen ja onnea vauvasta <3 Toivottavasti kaikki menee hyvin <3

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥