keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Aivan ihanaa joulua kaikille teille kilteille lukijoille! On taas jäänyt tässä sähellysten keskellä tänne kirjoittaan mitä on oikein tapahtunut. Tosissaan kotiudun viime Maanantaina todella hyvillä fiiliksillä! Kannat kattoon ja sillai. Oli super mukavaa pitkän tauon jälkeen viettää laatuaikaa rakkaani kanssa, kohta pääsee onneksi kokonaan kotiin ja saan käpertyä hänen vierelleen, awsome.




Ensimmäinen joulu PITKÄÄN aikan selvinpäin ja tällä kertaa päihdekuntoutuksessa aivan superia kertakaikkiaan. Ollaan tehty Aamulla riisipuuroa ja Karjalanpiirakoita. Tuli tosi maukkaita, ollaan kyllä kokki kolmosia kaikki täällä, hih. 




Joululahjat on avattu. Sain ihanan pehmeen viltin siskolta ja talon sydän -kaulakorun isältä sekä M'ltä michael korssin laukun semmosen vanilla Toten. Voisin kyllä sanoa, että aivan mahtava jouluaatto hyvässä ja hauskassa seurassa. Nauraa on saanu kippurassa ja vatsalihakset kipeinä! 




Joka joulu oon ostanut kaikille ihan törkeen paljon joululahjoja ja käyttäny niihin älyttömästi rahaa. Tänä vuonna tilanne on vähän erilainen, koska sairaslomalla edelleen ja sen takia raha tilanne on hyvin hyvin huono. Päätin tehdä naispuolisille sukulaisille, kavereille ja muille tutuille joululahjaksi itse kuorintavoidetta. ;) mitäs työ ootte saanu lahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥