tiistai 14. huhtikuuta 2015

Sekaisissa tunnelmissa

Vitsit mikä fiilis. Ei oo pitkää aikaan ahdistanut, ei oo ollu kauheita tunneryöppyjä ja muutenkin kaikki tuntuu menevän hyvin. Saatiin Sunnuntaina miehen kanssa pitkään aikaan kunnon keskustelu aikaiseksi ilman huutoa ja lapsellista käytöstä, ihan mahtavaa.


Oon innostunut villasukkien teosta. Muistan kun ala- ja ylä-asteella otin aina puutöitä, koska käsityöt ei vaan luonnistunut. Seiskaluokalla piti tehdä joku vaate. Muut luokkalaiset teki hienoja huppareita, t-paitoja ja hameita, mutta mä en saanut mitään aikaiseksi. Viimeisellä tunnilla nappasin ylijäämä kankaan, otin hakaneulan yhdistin kankaanpalat ja tadaa alle minuutissa valmistui barbielle hame :D:D ei luoja. Nyt sukkapuikot on kovassa käytössä ja yksi parhaimmista kavereista on nykyään novitan verkkosivut sekä YouTube josta sain ohjeet ensimmäisiin sukkiin. Eilen kävin ostamassa uudet koivuiset puikot ja katsotaan kerkeisinkö tekemään ELÄMÄNI ENSIMMÄISET KIRJONEULEET NA-kummilleni valmiiksi Sunnuntaiksi kun hänellä on vuosipäivät, khih. 



Oli hieman ristiriitaisia tunteita kun aamulla heräsi. Parhaskaverini täyttää vuosia, mutta tasan vuosi takaperin paha oloni ja päihteiden käyttö räjähti käsiin. Itsetuhoisuus voimistui ja ajatukset muuttuivat teoiksi. Onneksi kyseisen ystävän ja monen muun tärkeän ihmisen ansiosta hakeuduin hoitoon vaikkakin vastahakoisesti ja vasta nyt muutaman viimeisen kuukauden aikana olen tehnyt suurta muutosta sekä saanut siitä palautetta. Mikä on toisin kuin aikaisemmissa hoidoissa on, että nyt tahdon muutosta, tahdon olla puhtaana, luottamuksen arvoinen ja olen hyväksynyt sen, että tämä prosessi ei onnistu yksin.



Nyt suuntaan kirpparille ja sen jälkeen lukittaudun kotiin tekemään villasukkia, ihanaa tiistaita teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥