perjantai 8. toukokuuta 2015

Sweeeeeeet

SUURENTELEN KUVAT TAAS KUN PÄÄSEN KONEELLE, TÄÄ PUHELIN EI SUOSTU ;(

Huii, aika on kulunut nopeasti. Monesti ollut tulossa päivittämään tilannetta, mutta aina muka jotain muuta. Varsinkin tämä viikko vilissyt ohi alta aikayksikön, kun villasukkien teko jäi vähän viime tippaan ja äitienpäivä lahjoiksi niitä menossa, nyt kuitenkin neljä paria alle viikossa valmistunut, huhhuh! Menee kyllä työstä, melkein. 





Keskiviikkona käytiin isän kanssa Tallinnassa, ensimmäinen kerta selvinpäin. Hassua. Aikaisemmin ei muka reilu kahdeksan tuntia ole riittänyt maissa, mutta nyt tuntui, että se oli enemmän kuin tarpeeksi. Seura kyllä pelasti tämän reissun.



Raskausoireet ovat hävinneet kokonaan ja pelon sekaisin tuntein ultrassa viime viikolla, mutta kaikki hyvin :) tänään näin pitkästä aikaa hyvää ystävääni joka antoi lahjan. Sen avattuani ei kyyneleet ollut kaukana; hänen lapset olivat halunneet tehdä tulevalle pikkuiselle bodyt! 



Ensi viikolla on ensiaika HAL-polille ja sydämeni pohjasta toivon mukavia työntekijöitä kohdalleni. Jatkokuntoutusta jossa tällä hetkellä käyn niin jatkuu raskausajan loppuun ja sen myötä meillä on myös kolmikanta keskustelu työterveyshuollossa työpaikkaani ja sinne palaamiseen liittyen. 

Vappu meni mukavasti. Ostettiin Nemolle oma vappupallo jonka kanssa se hetken kaveerasi, kunnes alkoi säikkymään sitä ja pissasi pelosta :D:D 




Semmoista täällä meillä, mitenkäs teillä, sujuiko Vappu mukavasti? :)

1 kommentti:

  1. Ihanat bodyt ja tosi kaunis ajatus, oikeen sydäntä lämmittää❤️

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥