tiistai 3. joulukuuta 2013

Lumi ei sittenkään tullu vielä

Moix! Ah mikä ihana tervehdys.. Kello senkun tikittää ehkä jopa liiankin nopeasti. Kohta on kesä ja meille on tulossa putkiremontti jonka jälkeen siirrytään julkisivuremppaan. Toivon mukaan mun ja M'n suuren suuret suunnitelmat/unelmat toteutuis ja päästäis alta pois kunnialla. Kerron tästä myöhemmin lisää kun on ajankohtaisempaa. Siihen asti saatte vain arvuutella. 

Lauantai-illalla ikkunasta katsoessani kohtasin iloisen yllätyksen. Maassa oli lunta ja sitä tuli koko taivaan täydeltä lisää ja lisää. Sunnuntaina näky ei enään ollutkaan niin riemastuttava. Plussa-asteita, vettä tihrutti ja maa aivan mustana ;( Missä on kauan odottamani lumi, innostus ei riitä edes joulukoristeita ja talvivaloja asentelemaan kun on synkkää. Ehkä se kyllä piristäis, mutta mutta njääh. 

Mä oon todella huono pelaamaan minkäänlaisia videopelejä. Nyt innostuin ostamaan pleikka kolmoselle pirates of the caribbeanin legoversiona ja se on aiva mahtava!! Oon ihan kouluttunu siihen, hyväkun sunnuntaina raaskin iskän luo lähteä syömään ja jättää pelaamisen hetkeksi, hihiii. Nyt puspus ja heiei! 






2 kommenttia:

  1. Täällä sama juttu, iltaisin kyllä on lunta mut päivällä se on jo ihan täyttä loskaa, ärsyttävää! Ite oon huono pelaa mitää konsoli pelejä mut J kun osti Fablen nii en muuta tehnykkää kun makasin lattialla ja hakkasin sitä.. nyt se peli on onneks jossain piilossa :D haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävästi siinä vaan niin käy, että koukuttuu johonki peliin vaikka aikaisemmin ei pelejä edes ole osannut pelata :D Eiköhän tää alkuinnostus tästä lopahda kohta tai viimeistään kun suutun pelillä niinkuin on tapana käydä :p

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥