maanantai 9. joulukuuta 2013

Xmas is coming to my home

Pöö! Mulla ei sitten ole teille tarjota oikein minkäänlaisia kuvia, muutama hassu löytyi Iphonen kätköistä eikä kerrottavaakaan oikein ole. Saatte tyytyä nyt tähän mitä on tulossa.

Monikohan lopetti jo lukemisen?

Tosiaan tuli vietettyä pitkää viikonloppua. Itsenäisyyspäivähän tuon siis mahdollisti ja siitä tuli kyllä nautittua kaikin rinnoin. Perjantaina aamutuimaan aloin jo tekemään sämpylöitä jotka vietiin tarjoiltavaksi Itsenäisyyspäivä juhliin joita vietettiin tuttavaperheen luona. Ruokaa oli enemmän kuin maha jaksoi vetää (..kummallista) ja juomaakin tuntui olevan koko ajan pikkupikku kätösissä. Sehän sitten loppuillasta myös pääkopassa tuntui, mutta hauskaa oli ja kaikki meni loistavasti =)

Lauantaina herättii jo ennen kello yhdeksää mikä on mulle ja varsinkin tolle omalle mörököllille hieman  epänormaalia. M nukkuu varsinkin "krapulapäivinä" kellon ympäri ja silti väsyttää tai on krapula. Mä taas herään hyvinkin aikaisin, mutta yleensä humalassa tai kauheassa kankkusessa. Nyt ei ollut sitten kumpaakaan ehkä pientä hiprakkaa oli havaittavissa heti silmät avattuani, mutta äkkiä sekin pienoinen lähti pois. Joten yllättävän mukava Lauantai päivä oli shoppailla ja käydä kävelemässä. Tottakai sitä tuli vielä illalla TAAS sämpylöitä tehtyä.. Musta on selkeesti tulossa joku leipurihiiva..

Pientä edistystä on tullut asian suhteen jonka salasin teiltä jo viime postauksessa. Tämähän siis vain tarkoittaa sitä, että piakkoin pääsen teille paljastamaan mitä muutoksia meidän elämässä tulee tapahtumaan toivon mukaan mahdollisimmankin pikaisesti, toivottavasti.. Hätähousu täällä hei

Eilen innostuin sitten pistämään vähän jouluakin kotiin. Mietinnässä oli ihan ensimmäinen oma joulukuusi, mutta sittenhän tajusin meillä olevan kaksi silkkikasvia joten päätin koristella ne jouluisiksi =) Lopputulos on yllättävän hyvä. Kuvissa ei pääse kyllä oikeuksiin, mutta paikan päällä näyttävät oikein kivoilta. Tänään meni sitten tilaukseen Kodin ykkösestä joulukynttelikkö ja roikkuva lumihiutalekoriste. Tiimarissa pitäisi vielä käydä ostamassa punaista pahvia josta voin askarrella seinille joulutonttuja! Oletteko te jo pistäneet kotianne jouluisiksi?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥