perjantai 27. joulukuuta 2013

Otsikko1

Joulu on taas, joulu on taas.... sain kaikkii kivoi paketteja esim iskä oli teettänyt ifolorin kuvakirjan mun valmistujaisista. Lahjoista paljastui myös kynttilöitä,  silitysrauta, ja kaikkea muuta tarpeellista.  Tänä vuonna ei samalla tavalla ollut joulufiilistä sillä lunta maahan asti ei siunaantunut sitten edes pientäkään määrää, harmillista. Tärkeintä silti oli saada olla oman rakkaan perheen seurassa. Siitä nautin joulusta eniten ja ehkä vähän ruoastakin, hih! Onneksi meidän ei M'n kanssa tarvinnut kuitenkaan syöpötellä jouluruokaa montaa päivää putkeen, sillä joulupäivänä jo nautittiin spydiksestä.

Meijän toimiston kilpikonnasta on tullu ihan hassu. Se kiipeilee terraariossa pitkin silkkikasvejs, kukkaruukkujen päällä ja kaivautuu ties mihin ja aina ei edes meinaa löytää sitä hönöä.

Nyt alkoi kaikkien toivomat alennusmyynnit ja päätin itsekkin käyttää alennuksia hyväkseni ja kävin ostamassa uudet treenikengät vaikks edellisten ostosta ei ole kulunut kuin muutama kuukausi. Harmikseni totesin niissä olevan liian kapea lesti ja siksi uusien osto oli pakollista. (Hyvä tekosyy vai mitä?) Hintaa kengille jäi ainoastaan alle 50 € olihan ne sentään -50% alennuksessa. Aivan ihanat jalassa ja yllättävän tukevat.  Huomen aamusta täytyy käydä koeajamassa ne joten kello soimaan ja mars salille! Tarkoitus olisi mennä ennen klo 9, koska klo 11 mulla olisi jo hieronta.. katsotaan jaksaaki tämä neitokainen nostaa takamuksen sängystä aamulla niin aikaisin. Mitäs luulette?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥