sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Weekend is over

Heihei ja vielä kerran hei! Viikonloppu päättymässä, mutta no probleemos. Yksi työpäivä ja sitten taas vapaata, voi ihanat joulupyhät! Meillä on M'n kanssa suhteellisen vilkas jouluaika tiedossa sillä paikkoja on niin monia joissa käydään. Molempien vanhemmat kun ovat eronneet. Eipähän tarvitse omia rahoja laittaa ruokiin, mikäs sen mukavempaa ja halvempaa oliskaan.

Viikonloppu on ollu elokuvapainotteinen sillä M on ollut koko ajan töissä niinkuin kaikki muutkin mun kaverit. Lainasin Perjantaina kaksi elokuvaa ja tänään toiset kaksi. Järkkäsin murulle ylläripyllärinki eilen illalla nimittäin kynttiläillallinen! Johon siis kuului sinihomejuustojauhelihamakatoonilaatikko (vitsit mikä sana monsteri), patonkia, valkoviiniä uusista Iittallan vinkkulaseista ja jälkiruoaksi erilaisia juustoja ;) njam!

Tälläkin hetkellä tässä köllöttelen sohvalle ja alotan kohta noiden leffojen katselun, onneksi mulla sentään on seurana Nemo joka eilen niin innoissaan katto mun kanssa lätkää. Tassut vaan viuhto menemään telkkarinruutua myöden. Oliko teillä mukava viikonloppu? 

Yllättin itteni lauantai aamuna ja löysin itteni ennen puoli kymmentä salilta, olipahan päivän aloitus 💪












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥