keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Amsterdam

Hoplaa, yli viikko jo vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta ja nyt sain aikaiseksi tulla. Viime viikolla pukkasi työmatkaa Amsterdamiin jossa oltiin Torstai-Sunnutai. Matka meni loistavasti. Hieman viihteellä, mutta tuli sitä työasioitakin hoidettua ja tilauksia tehtyä. Amsterdam on kyllä niin nätti kaupunki kun olla ja voi. Paljon kanaaleita, matalia vanhoja rakennuksia sekä ÄLYTTÖMÄ määrä pyöräilijöitä. Sitä ei pysty edes kertomaan kuinka paljon niitä fillareita siellä hurutteli vaan se täytyy omin silmin nähdä ennenkuin pystyy ymmärtämään.

Nemo ei olisi millään halunnut, että reissuun lähden. Matkalaukun kun sain auki ja rupesin viime tingassa pakkaamaan niin tää veitikka hyppäsi lötköttelemään matkalaukkuun ja hätyyttämällä sain vasta sen sieltä pois. Nyt matkalaukku  on Sunnuntaista asti ollut purkamatta ja ainakun koitan sieltä jotain tavaraa ottaa niin Nemo koittaa estää sen ja roikkuu siinä kannessa vaikka se onkin pystyasennossa, mainio katti kyllä! Ostoksia tuli tehtyä sen verran, että jouduin antamaan osan tavaroistani työkaverin matkalaukkuun... heh, raha alkoi selkeesti polttamaan taskunpohjilla.

Muuten viime viikosta en oikein muistakkaan enkä keksi mitään järkevää kirjoiteltavaa joten saatte tyytyä ottamiini kuviin, sillä yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. :) Nyt tää tyttö alkaa kyllä ryhdistäytymään ja alkaa taas kirjoittelemaan useammin, i promise.

ps. uutta leimaa perjantaina, finally <3






















3 kommenttia:

  1. Kultaseni, mitä meinaa älyttömä? :D olisko älytön? :D söpö oot anyway
    V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista, ei kerinnyt miettimään samaa tahtiin kun kirjoitin ;) <3

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥