keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Turhista ja mitättömistä asioista on helppo valittaa

Muhun on iskeny aivan mahdoton saamattomuus. En saa niinkuin mitään aikaiseksi varsinkin salilla käyminen on alkanut vähentymään ja sitäkään ei kauheasti edes auta se, että nyt tän uuden tatuoinnin jälkeen joudun jättäytymään sieltä 1,5 viikoksi. Pahimmat morkkikset saan aikaiseksi kun katselen mun vanhoja kuvia tai ei edes tarvitse katsoa kovin vanhoja kuvia sillä eron huomaa jo muutaman kuukauden takaisista kuvista. Vaatteet istui paremmin,  ei tullut kauheita jenkkakahvoja ja näytin muutenkin paremmalta. Miten ihminen päästää itsesnsä lihomaan tai sehän taitaa tapahtua ihan huomaamattomasti niinkuin tässäkin tapauksessa ne salakavalat kilot ovat vain päättäneet tulla asustelemaan minun kehooni. Ei enkä väitä olevani liikalihava tai ylipaioinen, mutta silti se hyvänolon tunne ja tyytyväisyys on nyt hävinnyt ja haluan sen takaisin. Joojoo pitäisi olla itsekuria, muttakun sitä tällä hetkellä ei ole eikä ole ollut pieneen hetkeen. Niin helppo tilata pizza, ostaa kauppareissulta suklaapatukka tai kaivaa kaapin kätköistä vähän sipsiä. Oon kanssa luonteeltani semmoinen, että kaikki täytyy saada nyt heti eikä vasta hetken päästä. 

Välillä on kausia kun tuntuu, että kaikki vaatteet näyttää hirveiltä päällä ja toisena päivänä samat vaatteet saattaakin olla niitä lemppareita. On tää naisena oleminen vaikeaa .. Muilla ihmisillä on niitä OIKEITAKIN murheita ja mä senkun jaksa murista näistä pienen pienistä asioista joilla ei oo muille kun mulle itselleni väliä.

Noniin jätän marmatuksen taakseni ja jatkan töiden tekoa. Pakko oli vaan päästää höyryjä ilmoille ihan turhan asian takia joka on kuitenkin vain itsestäni kiinni. heihei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥