torstai 20. maaliskuuta 2014

Here again, finally

Kukkuu, elossa ollaan.  Viimeiset kuukaudet ovat olleet oikein hullunmylläkkää ja huonojen tapahtumien sarjoja täynnä, niin ei ole energiaa enään riittänyt sitten tälle puolelle. Nyt kuitenkin parempi vointisena ja kaiken puolin paremmin mieli  päätin ottaa härkää sarvista kiinni ja palata ihmeellisen somen pariin. Muutamat varmaan teistä onkin seuraillut tekemisiäni instagramin tai facebookin puolella. Ne jotka ei sitä ole tehnyt niin ilmoituksena vain, että tukan väri on muuttunut ja kuvissa edelleen siis sama neitokainen. ;)

Tästä ja luultavasti seuraavasta postauksesta tulee aikalailla kuvapainotteinen. Laitan kuvia joita olen viimeaikoina ottanut sillä muuten joutuisin kirjoittamaan romaanin, että saisin kerrottua kaikki kuluneiden kuukauden tapahtumat. Mitäs teille kuuluu???? :)









nopeasti kerrottuna on ollut armin van buurenin keikkaa, bäkkäreiden keikkaa hiusten värjäystä. Uudessa työpaikassa aloitin myös, onneksi. ;)

5 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! Onpas kivan valoisa tuo eka kuva :D Ja sopii oikein nätisti sulle tuo tummempikin tukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!!! :) onneksi joku oli vastaanottamassa, hhah. Joo oltiin ottamassa kuvaa henkilökorttiin, tämmöistä meillä työpaikalla. 100sta kuvasta muutama oli kelpoisia henkilökorttii ;)

      Poista
  2. Jee oot taas täällä :) mäki tykkään tost sun tummasta tukasta ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä ollaan vihdoin ja viimein ;)) ite oon taas alkanu haikailee vaaleen perää..... ainainen ongelma

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista ♥